About me

 Welkom op La Vie d’Une Rêveuse. Een blog als een ander. Over een meisje dat verandering wil en haar dromen niet langer in haar hoofd wil laten rondzwerven.

Afgestudeerd in de Journalistiek, zonder enig idee wat ik nu eigen wil van het leven, ga ik al enkele jaren op zoek naar wat mij drijft. Ik ben vooral op zoek naar mijn inner voice, dit door mij te verdiepen in de wondere wereld van Yoga en verpakkingsvrij leven en zo mezelf te ontdekken. Wat wil ik eigenlijk? En hoe wil ik dit doel bereiken?

Ik houd van avonturen in de natuur (groot of klein), mij verdiepen in een goed boek, de overgang van de seizoenen bestuderen, lekker cosy thuis in de zetel zitten met een breiprojectje en veel te veel dromen.

Volg samen met mij de kronkelende weg naar een rustiger leven.

Jessi, la rêveuse

28 lentes jong. Wispelturig. Weet nog niet wat ze wil worden als ze groot is. Crazy cat lady. Woont in een gezellig rijhuisje in een dorpje nabij Leuven met Le Boyfriend en poezenkoning Mischa. Droomt van slow living, de wereld ontdekken en een beetje leniger worden.

 

 

 

Le Blog

Volg mijn weg naar een gezonder, leniger, groener en creatiever leven. Op deze blog ga ik het vooral hebben over mijn ontdekking met Yoga, Rust en Gezond/Groen leven. Ik wil vooral het leven achter de schermen laten zien van een niet-lenig en niet altijd gezond meisje dat droomt van routine in haar leven. Tips & tricks of aanmoedigingen zijn dus steeds welkom!

Bewaren

Bewaren