My 30 before 30 list

Jep, het is bijna zover. Volgend jaar word ik 30! Ik kan het zelf nog altijd niet goed geloven dat ik mezelf nog maar één jaar een twintiger mag noemen. Ooit heb ik eens een life list gemaakt, zomaar, en ik heb eens gekeken wat ik toch wel zeker wil  bereiken voor mijn 30e verjaardag.

Hoewel ik niet alles MOET bereiken, want van moeten word ik zo lui haha. Maar toch wil ik niet ieder weekend luilekker in mijn zetel liggen in mijn allerlaatste twenties jaar! Hoewel ik niet weet wanneer ik aan kinderen wil beginnen, moet ik er toch rekening mee houden dat die klok ooit eens gaat beginnen tikken. En dan spijt hebben van dingen die je niet gedaan hebt, dat is toch ook niet de bedoeling hé.

Ik heb een aantal dingen van mijn life list gehaald en een aantal dingen toegevoegd. Sommige puntjes heb ik intussen ook al bereikt, maar daarover later meer!

1. Zwemmen met dolfijnen in ’t wild (top of my list!)
2. Een Huskyride doorheen een prachtig sneeuwlandschap
3. Op avontuur doorheen Nieuw-Zeeland
4. Leren golfsurfen
5. Mijn haar verven
6. Zelfstandige in bijberoep worden
7. 10 knutselprojectjes afronden (0/10)
8. Een (geslaagd) moestuinjaar achter de rug hebben
9. Iets zelfgemaakt verkopen
10. Een huis kopen
11. In dat huis ergens een deur roze verven
12. Gedurende lange tijd in ’t buitenland wonen
13. 30 boeken lezen (0/30)
14. Minstens 3 speciale taarten bakken
15. Nog eens naar Disneyland gaan
16. Een workshop organiseren
17. Dwarsfluit leren spelen
18. Tea-timen in Londen
19. Het kasteel van Wissekerke bezoeken
20. Bloed geven
21. Start to Run (5 km) helemaal uitlopen [0/30]
22. En dan deelnemen aan Run Disney
23. Eindelijk deftig leren haken
24. Alleen op reis gaan
25. Mijn knutselkamer afwerken
26. Mijn tenen kunnen raken als ik voorover buig (niet-flexibele yogi, hallo!)
27. Burlesque lessen volgen
28. Gokken in Las Vegas
29. Heel veel hiken en nog eens bivakkamperen
30. Een geweldig feest organiseren voor mijn 30e verjaardag!

Wat heb jij nog zoal op jouw bucket list staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *