Zomaar Zondag #6

Zomaar Zondag, een klein overzicht van de voorbije week, zomaar. Een aantal foto’s die laten zien hoe mijn week er uit zag.

Zondag, een dag waarop ik steevast naar de yogales ga en voor de rest van de dag in mijn legging blijf rondlopen of luieren. Zeker in de winter. Dan komen het vriendje en de kat gezellig bij mij hangen in de zetel en geniet ik van de tijd die even trager gaat. Perfect dus om die dag even na te denken over de voorbije week. Tijdens deze 40 Dagen Bloggen ga ik proberen iedere zondag een overzichtje te laten zien van mijn voorbije week. Bij deze, een tijdelijke reeks, Zomaar Zondag!

Alweer een dagje te laat online, wegens een volgeboekt weekend. De voorbije week was een drukke, maar fijne week. Terwijl ik de laatste weken/maanden weinig vrienden zag, wilde iedereen plots met mij afspreken. Natuuuuuurlijk ben ik van al die momenten foto’s vergeten te trekken, want ik geniet dan zo van de avond dat ik mijn gsm gewoon niet mis.

Op maandag werkte ik, zoals altijd, in de Content in de Tiensestraat. Daar worden sinds kort zelf spreads gemaakt in vrolijke kleurtjes. En lekker dat die zijn! ’s Avonds sprak ik af met mijn beste vriendin en ging we eten bij Bavet, een leuk pastaplekje in Leuven. We zien elkaar niet zo vaak en hebben elkaar altijd enorm veel te vertellen. Ik keek voor het slapengaan nog snel naar Blind Getrouwd met het vriendje.

Dinsdag was thuiswerkdag. Dan kan ik genieten van slapende Mischa, wat een snoesje! Ik had op de middag evaluatiegesprek over mijn stage en werkte in de namiddag nog goed door. ’s Avonds kroop ik onder een dekentje in de zetel en heb ik niets meer gedaan, net zoals Mischa, die dus nog steeds op zijn kussen lag te slapen.

Woensdag was werkdag. Ik kocht paaseitjes in bulk bij het standje van de ROM in De Smidse. Ziet eens hoe schoon dat is! Ze waren niet zo goedkoop, dus eten ’t vriendje en ik er iedere avond eentje uit. ’s Avonds werkte ik nog wat voor le blog.

Donderdag werkte ik en was de Rammenas aan de beurt als Groente van de Week. Zo mooi zwart! Ik zou ze alleen al kopen voor hun kleur. ’s Avonds ging ik met mijn ouders, zus en ’t vriendje naar de cinema. We keken Red Sparrow. Wat een rare film, maar ik vond het wel een goed verhaal. Ahja, en ik ging weer eten bij Bavet, oops!

Op vrijdag werkte ik weer en was de winkel een uurtje langer open. ’s Avonds ging ik spelletjes spelen bij een vriendin. We speelden regenwormen, wat een fijn spelletje!

Ook op zaterdag werkte ik, het was dus een lange werkweek. Op zaterdag komen er wel veel meer mensen langs en veel gezinnen, dus het is wel fijn werken. Een collega in de Smidse deelde brownies uit, mmm. Ik dronk er een warme choco bij, die ik van thuis heb meegenomen in mijn nieuwe oude thermos uit de kringloopwinkel (2,5 euro joh!) ’s Avonds ging ik naar een galabal van de oude studentenclub van mijn vriend. Wat was het fijn om nog eens goed te kunnen dansen!

Zondag kon ik niet echt uitslapen, want slimme ikke had zich ingeschreven voor de yogales. Gelukkig staat yoga gelijk aan ontspanning, dus erg vond ik het niet. In de namiddag werd er in ’t zonnetje in de tuin gewerkt, zoals je ziet was het lekker warm. Genieten dat dat was! Ik kijk al uit naar meer zon, want met een tuintje is dat toch écht de max hoor!

Het was een week waarin ik veel uren heb gewerkt, met veel mensen heb afgesproken en weinig tijd heb genomen voor mezelf. Je kan dus al raden wat dit introvertje deze week gaat doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *