Wat je nog niet wist over Mischa

Hallo daar, ik ben Mischa. De bijna vierjarige kater van Jessi en Glenn. Wist je dat,

– Ik heel graag slaap? Het liefst van al op een donker plekje in een kast, onder een deken of onder een hoop kussens. Van ’s morgens vroeg te ’s avonds laat is slaaptijd en heb ik het graag stil in huis.

– Ik op avontuur ga als mijn baasjes gaan slapen? En dan super vroeg in de ochtend terug binnen sluip om bij hen in de slaapkamer ga liggen om te doen alsof ik daar heel de nacht lag. Volgens mij hebben ze niets door.

– Ik totaal niet van knuffels of kusjes houd? Mijn baasje geeft mij enorm graag kusjes en wilt altijd dat ik met haar kom knuffelen, zucht.

– Ik haar dan ook enorm vaak bijt als ze mij weer eens probeert te knuffelen? Hoe hard ik ook bijt, hoe meer ze me knuffelt. Ik weet niet meer wat ik ertegen kan doen.

– Ik enorm graag krab aan alles wat er zacht uit ziet? Denk aan de zetel, de poef, mijn krabpaal, de stoelen, het bed, … Ik snap niet waarom mijn baasjes dat niet leuk vinden. Het voelt zo fijn!

– Ik een grote fan ben van vogeltjes? Ik kijk er graag naar als ik aan het raam zit, maar het liefst van al eet ik ze op om ze dan mee naar huis te nemen en er over op te scheppen. Mijn baasjes vinden dat niet zo leuk. Ik snap niet waarom, vogeltjes zijn toch lekker?

Van al dat praten ben ik moe geworden. Dan ga ik nu een dutje doen, doei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *