Zomaar Zondag #4

Zomaar Zondag, een klein overzicht van de voorbije week, zomaar. Een aantal foto’s die laten zien hoe mijn week er uit zag.

Zondag, een dag waarop ik steevast naar de yogales ga en voor de rest van de dag in mijn legging blijf rondlopen of luieren. Zeker in de winter. Dan komen het vriendje en de kat gezellig bij mij hangen in de zetel en geniet ik van de tijd die even trager gaat. Perfect dus om die dag even na te denken over de voorbije week. Tijdens deze 40 Dagen Bloggen ga ik proberen iedere zondag een overzichtje te laten zien van mijn voorbije week. Bij deze, een tijdelijke reeks, Zomaar Zondag!

Ik deed eindelijk eens wat meer actiefs deze week en vergat er natuurlijk foto’s van te nemen…Nou ja, dan moet je het maar weer doen met de rest!

Vorige zondag ging ik nog eens op bezoek bij mijn ouders. Zij wonen in Wallonië en komen eerder bij mij op bezoek dan andersom. Vorig weekend besloten we toch nog eens te gaan wandelen en knuffelen met mijn hond! Oh ja, daar ben ik ook alweer een foto van vergeten te nemen. Neem het maar van mij aan, het is een schattig beest! Na de wandeling aten we taart die mijn zus had gemaakt.

Maandagnamiddag begon de werkweek weer. In de voormiddag heb ik het huishouden gedaan, zodat ik die werkweek goed kon starten. Lang blijft het wel niet proper in mijn huis, ik ben een enorm chaoot, haha!

Op dinsdag ging ik weer op ziekenbezoek bij de kat van mijn zus. Het is een echte buitenkat en hij zit al meer dan een maand opgesloten in een klein kamertje, omdat hij zijn poot heeft gebroken en absoluut niet mag springen! Hij voelt zich natuurlijk erg gestraft, dus moet ik hem dan wat entertainen. Daarna zette ik het vriendje af aan de luchthaven. Hij moest naar Rome voor zijn werk, de gelukzak.

Terug thuis wilde ik achter mijn naaimachine kruipen, maar die weigerde dienst. Snif. Dus werkte ik maar wat op de computer met de film Tinker Bell op de achtergrond. Tot zo ver mijn productieve dag, zucht.

Woensdag werkte ik gewoon de hele dag en kreeg ik aan het einde van de dag een gratis lasagne mee naar huis van een collega. Wat fijn!

Donderdag moest ik een aantal papieren in orde brengen voor mijn uitkering. Ik heb namelijk nog uitkering te goed van in januari (!) en de overheid heeft er een soepje van gemaakt. Mijn papieren slingeren tussen de RVA, VDAB en de Hulpkas en het duurt telkens tot 4 weken voor er weer verder gecommuniceerd wordt. Ik word er dus gek van! Donderdag was het voornamelijk een voormiddag van wachten en gefrustreerd zijn aan de telefoon en niet echt geholpen worden. Tip voor zij die werkloos willen worden, vraag geen uitkering aan haha.

In de namiddag moest ik even werken en maakte ik de tafel weer klaar voor de Groente van de Week. Deze week is het Witte Kool! Zelf ben ik er niet meteen fan van, maar ik word zelf altijd nieuwsgierig als ik gerechtjes op zoek! Misschien wel een leuke reeks om te beginnen? 🙂

’s Avonds kroop ik in bed met mijn e-reader. En ik las plots veel te veel pagina’s en ging te laat slapen, oops.

’s Ochtends lag deze cutiepie te slapen op mijn kleren en was hij duidelijk nog niet goed wakker. Hij komt rond 6u ’s ochtends altijd stilletjes de kamer in kruipen en legt zich ergens neer tot het vriendje en /of ik opstaan. Ik had donderdagavond cupcakes gemaakt en ontbeet er dan ook meteen mee. Mmmm.

Vrijdag moest ik pas op de middag werken, dus deed ik nog wat kalligrafie oefeningen. Daarna ging ik werken en was de Content in De Smidse een uurtje later open dan normaal. Ook gisteren was een gewone werkdag. Op zaterdag komen er meer gezinnetjes winkelen en dat geeft zo’n fijne sfeer. Ik geef kindjes ook enorm graag chocolade, haha. Dus opgepast als jij op zaterdag met je kinderen wilt komen shoppen! ’s Avonds ging ik uiteten met vriendinnen en praatten we na tot 2u ’s nachts. Daar heb ik natuurlijk weer geen bewijs van!

Vandaag is het weer yoga en relax dag! Al ga ik ook wat huishouden doen. Komende week heb ik naast werken niets speciaal gepland, dus het beloofd volgende week een interessant overzicht te worden, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *