40 Dagen Bloggen: een overzicht van de eerste helft

We zitten in den helft! De helft van 40 Dagen Bloggen, wat vliegt de tijd! Dat wilt dus zeggen dat dit blogbericht mijn 20e blogpost is! Het leek me een mooie gelegenheid om de voorbije 19 blogposts eens op te sommen, wie weet heb je wel iets gemist dat je super graag wilt lezen! Hihi ^-^

DIY

Ik begon de uitdaging met een leuk recept voor een Pink Cappuccino met Rode Biet! Voor Complimentendag kwam er een gratis download online!

Ook werkte ik mijn 52 DIY’s in 2017 challenge af. Je kon de voorlaatste en de laatste DIY’s bewonderen. Wil je ook weten welke mijn 10 favoriete DIY’s waren?

Lijstjestijd

Ik ben fan van lijstjes, dus kwamen er veel lijstjes online. 5 facts about me, voor zij die mij beter willen leren kennen. Ik had het over podcasts die het luisteren waard zijn. Mijn favoriete boeken van vorig jaar én de boeken die ik dit jaar zeker wil lezen kwamen aan bod.

Tags

Ook tags zijn fijn om in te vullen en ik deed vlijtig mee. Zo had ik het over Groener Doen en had ik het iets laten over mijn ongezonde keuze in snacks. En gisteren kon je lezen over mijn allereerste keren.

Zomaar Zondag

Speciaal voor 40 Dagen Bloggen heb ik een nieuwe reeks “Zomaar Zondag” ingelast. Iedere zondag blik ik terug op mijn week en jij mag meekijken! Deel 1, Deel 2 en Deel 3 kwamen al online.

Overig

Ik had het ook over mijn Zero Waste Housewarming, praatte over Yoga thuis uitoefenen of toch liever in de les en gaf tips om te stoppen met shoppen.

Ik hield een aantal dagen geleden ook een Q&A. Hier kreeg ik al een aantal leuke vragen over binnen en ga binnenkort de antwoorden in een aantal blogs uitwerken. Wil jij nog iets over mij weten of iets over een bepaald onderwerp lezen? Dan mag je jouw vraag nog steeds stellen in de desbetreffende blogpost!

En dan nu, op naar de tweede helft van 40 Dagen Bloggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *