De Snack Tag: al mijn ongezonde antwoorden bij elkaar!

Ik wilde eens wat anders dan altijd maar praten over groener en bewuster leven, want natuurlijk ben ik ook verre van perfect. Ik snack wel eens, vaak, oké, ieder moment op de dag. En die snacks zijn vaak allesbehalve gezond. In deze post lees je alle antwoorden over mijn ongezonde gewoonte: de Snack Tag!

De geweldige Snack Tag is uitgevonden door Merel van Lotus Writings. Ik ben al mijn hele leven mager, waardoor ik dus ongezond kan eten en geen verschil zie op de weegschaal, als ik daar überhaupt al op ga staan. Joepie! Wat een geweldig leven! Dat denken de meeste mensen natuurlijk. Aan de ene kant is dat waar, maar aan de andere kant zorgt dat er ook voor dat ik al snel naar ongezonde snacks of maaltijden grijp wanneer ik weer eens lui ben. En trust me, ik ben suuuuper lui! Ik merk daarentegen ook dat ik er slechtgezind, nog luier en gewoon enorm moe van word. Dus ondanks mijn geweldige metabolisme is ook voor mij ongezond eten totaal niet gezond, duh. Maar aan de andere kant, praten over taart en chocolade en frietjes, da’s toch geweldig? Het antwoord daarop is volmondig JA en daarom een leuke blogpost over mijn favoriete snacks!

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Ik denk toch dat de Quick toch wel mijn favoriet is. Als student heb ik 3 jaar lang 2 tot 3 dagen per week in de Quick gewerkt en ik kan zeggen dat ik na het eten  van veel te veel Giant burgers geen afkeer van het eten heb gekregen. Al hoef ik nu ook geen 3 dagen per week meer zo’n vettig eten, haha.
Toen ik stage deed in Suriname ben ik verliefd geworden op Roti. Wat een heerlijke maaltijd! Als ik naar Amsterdam ga, ga ik standaard ergens Roti eten. In Suriname kon je dit ook als fastfood in de Roopram kopen. Moest ik daar wonen, zou dit toch wel mijn favoriete fastfoodrestaurant zijn. Sorry, Quick!

Zoet of zoute popcorn?

Zoet! Al vind ik zelfgemaakte popcorn zonder toevoegingen op zich al heel lekker.

Foto Ben & Jerry’s

Wat is je favoriete ijsje?

Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie is mijn absolute favoriet! Wil je mij blij maken? Geef me dit dan cadeau!

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt

Ik heb het moeilijk met zo’n vragen. Ik vind zoveel lekker, maar wat vond ik nu het allerlekkerst? Bij mij laatste werkdag op mijn vorige job had ik twee taarten mee, waaronder een kriekentaart. Wat was die lekker! Maar of het de allerlekkerste was? Dat kan ik niet zeggen.
Op Oudejaarsavond heb ik ook enorm lekkere vegan chocolade muffins gegeten van T&Ko, een leuk theehuisje in Leuven. Volgens mij waren dit de meest smeuïge muffins die ik ooit heb gegeten. Het was geen taart, maar van die muffins ben ik nog steeds enorm onder de indruk!

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

In België is het Pizza.be, maar ja, het vriendje en ik gaan steevast voor het thuisbezorgen. We zijn allebei lui en vooral op zondag, als we niet naar zijn ouders gaan, bestellen we op Pizza.be. Ik kies meestal voor pizza of sushi. Dankzij deze vraag vrees ik voor mijn maaltijdkeuze van deze avond, oops.

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Dit is erg afhankelijk van mijn goestingskes. Vandaag zou ik gaan voor het kaasplankje, inclusief een toef mosterd. Morgen zou het kunnen dat ik voor de M&M’s kies.

Foto freshhh.nl

Wat is je favoriete tussendoortje?

Op dit moment is dat bananenchips. Ik kan hier echt van blijven snoepen, zo heerlijk. Ik koop dit verpakkingsvrij bij Content en als je me laat doen koop ik al hun voorraad in één keer op. Ook tegen nacho’s met kaassaus zeg ik geen nee. Vooral lekker als het warm uit de oven komt, mmm. In de zomer kan ik dan weer hard genieten van watermeloen!

Warme of koude appeltaart?

Ik at nog nooit warme appeltaart, maar bij de gedachte eraan krijg ik al water in de mond. Dit ga ik binnenkort zeker eens proberen!

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Standaard een Ice-Tea, want dit hebben wij nooit in huis, en dan eventueel een kaasmix of bitterballen. Als er nacho’s op de kaart staan, worden het zonder twijfel nacho’s.

Welke snack ligt er naast je patat?

Ik ben nooit zo onder de indruk van de snacks in de frituur. Onlangs heb ik wel de curryworst special ontdekt, dat is een curryworst met uitjes, ketchup en mayonaise. Heerlijk! Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriet heb gevonden!

Wat is je favoriete chipssmaak?

Eigenlijk bananenchips of nacho’s, want andere chips koop ik nooit voor mezelf. Vroeger at ik enorm graag pickles en Lay’s Classic Burger chips, oftewel chips met bicky burger smaak.

Van al dit praten over ongezond eten heb ik enorm veel zin gekregen om te snoepen. Gelukkig heb ik vandaag niets in huis, of ’t was allemaal op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *