52 DIY’s in 2017: week 49-52

In 2017 knutselde ik iedere week iets in elkaar. Iedere maand kan je hier zien wat ik de afgelopen weken heb gemaakt. Ik blik vandaag graag terug naar de allerlaatste weken: week 49 tot en met 52. Mijn uitdaging is bij deze officieel afgelopen!

Het voelt aan de ene kant raar, maar aan de andere kant ben ik opgelucht. Ik moet niet meer verplicht knutselen. Begrijp me niet verkeerd, ik knutsel enorm graag, maar een groot deel van mijn aandacht ging naar het zoeken van nieuwe knutsels. Nu kan ik weer knutselen wanneer ik een écht goed idee heb, haha. Ik heb ontdekt dat ik de neiging heb om snelle knutsels in elkaar te steken, terwijl ik ook veel grotere ideeën heb. Maar die kosten tijd, en dat lukte vorig jaar niet zo goed. Toch heb ik gemerkt dat ik vooral dingen wilde maken met de spullen die ik al in huis had, waardoor mijn DIY’s dus heel budgetvriendelijk zijn geweest. Bij deze, mijn aller allerlaatste DIY’s van 2017:

Week 49

Ik volgde een workshop bij Dille & Kamille in Leuven waarbij we natuurlijk verzorgingsproducten hebben gemaakte. Ik ben niet zo’n fan van de geur van cacaoboter, dus de bodylotion is mijn minst favoriete. De shampoo daarentegen doet echt wonderen voor mijn haar en gevoelige hoofdhuid! Ik probeer de shampoo binnenkort weer opnieuw te maken en deel dan mijn ervaring en de DIY met jullie!

Week 50

Aan deze muts ben ik meer dan een jaar zoet geweest. Het was de eerste keer dat ik in het rond breide, dus dat was een aanpassing. Na een jaar stof te garen, heb ik de muts weer bovengehaald en heb ik hem afgewerkt. Het patroon klopte niet helemaal, waardoor ik af en toe heb gevloekt, maar het is me dan toch gelukt. En ik ben er heel blij mee!

Week 51

Ik maakte deze heerlijke en gezonde roze cappuccino en besloot er mijn voorlaatste DIY van te maken.

Week 52

Mijn laatste DIY had ik al super lang in gedachten. Ik moest enkel de verf nog kopen, tot die plots aan de helft van de prijs stond. Joepie! Ik wilde één accentmuur in mijn knutselkamer om de boel wat op te vrolijken. Nog een aantal dingen aan de muur hangen en mijn lampjes op zonne-energie en dan is die muur alvast klaar. Daarna is het tijd om de rest van de kamer in te richten, zoals een luster aan het plafond hangen en een kast voor mijn knutselgerief installeren. Ik zoek ook nog een mooie plant, maar ik heb geen zin om er geld aan uit te geven. Ik hoop dat mijn knutselkamer binnenkort veel gebruikt zal worden, de zon schijnt er heel mooi binnen in de namiddag!

De komende weken ga ik met jullie nog terugkijken naar al mijn DIY’s, dus het is nog niet helemaal gedaan! Wil je weten hoe het verder nog gaat met mijn DIY’s? Houd dan zeker de blog in ’t oog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *