Zomaar Zondag #1

Zomaar Zondag, een klein overzicht van de voorbije week, zomaar. Een aantal foto’s die laten zien hoe mijn week er uit zag.

Zondag, een dag waarop ik steevast naar de yogales ga en voor de rest van de dag in mijn legging blijf rondlopen of luieren. Zeker in de winter. Dan komen het vriendje en de kat gezellig bij mij hangen in de zetel en geniet ik van de tijd die even trager gaat. Perfect dus om die dag even na te denken over de voorbije week. Tijdens deze 40 Dagen Bloggen ga ik proberen iedere zondag een overzichtje te laten zien van mijn voorbije week. Voor zover ik foto’s heb natuurlijk, want ik heb de neiging weinig foto’s te nemen van de leukste dingen, oops. Bij deze, een tijdelijke reeks, Zomaar Zondag!

Begin februari begon ik aan een BIOstage bij Content, de verpakkingsvrije winkel in Leuven. Ik ga de komende maanden voornamelijk werken in hun nieuwe hub in de Smidse. Ik denk dat dit wel mooi past in mijn Zero Waste uitdaging!

Ik begon de week met een gepoetst huis, niets fijner dan dat. Al kan de kat het al snel weer om zeep helpen door met vuile pootjes door het huis te trippelen en op al mijn meubels te springen. Oh well… Maar als hij op mijn vrije dagen in de week samen met mij uitslaapt in bed, kan ik niet langer boos zijn. Wat een snoesje!

Op mijn vrije dagen ga ik momenteel ook op ziekenbezoek bij de kat van mijn zus. Hij heeft een gebroken pootje, arme jongen.

Ik kocht het nieuwe boek van Flow Magazine en probeer het super traag uit te lezen. Slow Living enzo. Ik las er vorige week in, terwijl ik in mijn legging (beste outfit ever!) sipte van mijn roze cappuccino!

Voor dit overzichtje ga ik proberen wat meer foto’s te trekken doorheen de week. Een kleine extra uitdaging 🙂

Wat hebben jullie deze week gedaan? Ik wens jou nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *