5 Facts About Me

Tijd om eens wat random weetjes over mezelf prijs te geven. Nu de hype op Instagram voorbij is gevlogen, doe ik ook eens mee. Vijf compleet nutteloze weetjes over Jessi la Rêveuse, voor zij die nieuwsgierig zijn.

Het is een tijdje terug eventjes een hype geweest, 5 facts over jezelf delen in je Instagram story. Aangezien ik altijd veel te laat doorheb dat er een nieuwe hype is gestart, is het meestal te laat om er nog iets mee te doen. Nietes, dacht ik nu! 40 Dagen Bloggen is het perfecte moment om zo’n dingen te delen met zij die het willen lezen.

Voila, 5 compleet random facts about me!

  1. Ik ben super gefascineerd door kastelen en paleizen. Als ik op reis ben, bezoek ik bijna altijd een kasteel of paleis. Ik vind het zo’n prachtige gebouwen, de architectuur is zo anders dan wat we nu kennen en ik vind de verhalen erachter heel interessant. Wat me nog het meeste boeit zijn de verborgen gangen en trappen, die je vaak niet echt te zien krijgt. Zoveel mysterie! Tot je 26e verjaardag mag je Versailles gratis bezoeken en dat heb ik dan ook meermaals gedaan! Ik ben het nog steeds niet beu gezien.
  2. Lui is het woord dat mij het beste omschrijft. Een hele dag niets doen? Ergens zitten wachten en gewoon voor me uit staren? Geweldig vind ik dat! Ik maak ook enorm graag tijd vrij om eventjes te niksen en ik schaam me er niet voor te zeggen: “Dit weekend heb ik niets gedaan.”
  3. Ik begin altijd heel impulsief aan knutsels of baksels, zonder enige voorbereiding. Waardoor dingen heel vaak in het honderd lopen of gewoon compleet rampzalig eindigen. Als ik dan eens iets mooi heb voorbereid, ben ik zo trots. En toch leer ik mijn lesje niet voor de volgende keer…
  4. Het is intussen 5 jaar geleden dat ik drie maanden in Suriname verbleef voor een buitenlandse stage. Wat fijn om je ergens langere tijd te vestigen en je minder een toerist te voelen. Oké, ik was misschien wel de meest blanke persoon ever (ik word totaal niet bruin), waardoor ik duidelijk een toerist was, maar ik voelde me er zo snel thuis. Ik kan nog steeds met een lach op mijn gezicht verhalen vertellen over mijn avontuur. Raar maar waar, bij het terugkomen in het gehaaste België heb ik pas een cultuurshock gekregen!
  5. Ik heb nog nooit Game Of Thrones gekeken en ben ook niet van plan dit te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *