52 DIY’s in 2017: week 45-48

In 2017 knutselde ik iedere week iets in elkaar. Iedere maand kan je hier zien wat ik de afgelopen weken heb gemaakt. Ik blik vandaag graag terug naar de weken 45 tot en met 48. De bijna laatste DIY’s van 2017! Kijken jullie even mee wat ik maakte?

Het voelt raar om dit project bijna af te sluiten. Ik moet nog 2 DIY’s maken en dan is het gedaan. Ik heb eigenlijk geen zin om te stoppen met dit project, misschien daarom dat ik die laatste knutsels zo lang uitstel. Maar ik moet het afronden, want dit jaar werk ik aan veel andere en belangrijkere projecten, dus nog eens zoveel knutselen zal er niet inzitten. Zie hier mijn DIY’s voor de maand november.

Week 45

Ik wilde al heel lang de lichtbak boven de spiegel in de badkamer veranderen. Liefst in het goud. Ik zag het al helemaal voor mij. Jammer genoeg had ik geen rekening gehouden met al het zwarte materiaal waaruit de lichtbak bestaat. Zo jammer. Echt 100% tevreden ben ik niet met het resultaat. Misschien verandert mijn gedacht nog als ik eens al die kleine lampjes vervang door mooie LED-lampen.

Week 46

Wat ben ik in het begin ongeduldig geweest met deze puzzel. Ik had er echt geen geduld voor! Tot ik werkloos thuis zat en dus nergens naartoe moest. Pyjama aan, koffietje erbij en Friends op de achtergrond. Op een namiddag was hij klaar! Ik heb er echt van genoten! Nu nog een mooie kader zoeken en dan kan ik hem ophangen in mijn knutselkamer!

Week 47

Toen ik dit stofje zag, moest ik het hebben. Aangezien planten nu super hip zijn, was die stofje vaak uitverkocht. Na heel lang wachten was het eindelijk weer in voorraad en heb ik het meteen besteld! Ik wist meteen dat ik er een legging van wilde maken. Ik heb me een beetje vergist in de breedte van mijn scheenbeen, waardoor de legging een ietsie pietsie te strak zit onderaan. Maar toch draag ik hem graag! Ik ben erg trots op mijn maaksel! 🙂

Week 48

Ik wilde eens een Bento Bag maken waar mijn eten in kan als ik ga werken. Zo ligt alles op één plaats en kan er niets verloren gaan in je tas. Mijn berekeningen waren weer niet goed doordacht, duidelijk mijn zwakke punt…, waardoor de verhoudingen dus niet helemaal kloppen. Oops. Volgende keer beter voorbereiden!

Wil je mijn laatste knutsels nog volgen? Dan kan dit op mijn instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *