52 DIY’s in 2017: week 36 – 39

Dit jaar knutsel ik iedere week iets in elkaar. Iedere maand kan je hier zien wat ik de afgelopen weken heb gemaakt. Ik blik vandaag graag terug naar de weken 36 tot en met 39. Ik ben goed op dreef met het inhalen van mijn knutsels van dit jaar. Wie weet lukt het me nog net voor het begin van het nieuwe jaar! Kijk je even mee wat ik maakte?

Vrolijk Kerstfeest, lieve lezers! Hopelijk hebben jullie genoten van de feestdagen en hebben jullie lekker gegeten. Ik vier het zoals ieder jaar de ene dag bij de schoonouders en de andere dag bij mijn ouders. Kerstochtend is het momentje tussen het vriendje en ik, en Mischa ook want die vindt het inpakpapier zo fijn! Hoewel ik voornamelijk Zero Waste cadeautjes heb gevraagd, stond er dit jaar ook een platenspeler op mijn lijstje. Ik zoek er al jaar en dag één en onlangs had ik de oude platenspeler gekregen van mijn ouders. Het ding was al zo oud, dat ik enorm veel geld zou moeten besteden m het ietwat weer aan de praat te krijgen. Ik heb het opgegeven en vroeg een zachtroze exemplaar van Crosley aan het vriendje. Op kerstochtend galmde P!nk dus door ons huisje, toch ergernis van Mischa haha. Ik ben heel blij met mijn Zero Waste kerst! Maar nu verder naar mijn knutsels!

Week 36

Ik bak enorm graag. Vooral koekjes. Ze mislukken amper en vallen bij het vriendje altijd in de smaak. Ik probeerde deze keer eens koekjes te decoreren. Ik was lui en kocht zo een pennetje met het glazuur er al in, kwestie van mislukkingen te vermijden, hihi. Het was zo fijn om te doen! Ik werd er helemaal zen van. Al kon ik niet alle koekjes versieren met zo een klein pennetje.

Week 37

Ik had veel te veel overschot aan lavendel liggen, dus was het tijd om er eens mee aan de slag te gaan. Ik maakte er dan maar lavendel geurzakjes van voor in de kasten. Ik maakte er ook al meteen een aantal voor mijn yogalerares ^-^

Week 38

Voor de verjaardag van een vriendin besloot ik nog eens zelf een kaartje te maken. Ik vind het best goed gelukt!

Week 39

Tijd voor de kerstkaartjes. Ik stuur ieder jaar een foto van ’t vriendje en mij op naar vrienden en familie. Hoewel ik de kerstkaartjes dus niet zelf maakte, beleef ik wel altijd veel plezier aan het versieren van de enveloppen. Dit jaar oefende ik mijn kalligrafie nog eens.

Ik heb nog 2 kerstkaartjes over. Wie oh wie kan ik blij maken met een vrolijk kaartje? Stuur dan snel een mailtje naar info@laviedunereveuse.be met je gegevens en wie weet ligt er deze week eentje in jouw brievenbus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *