52 DIY’s in 2017: week 31 – 35

Dit jaar knutsel ik iedere week iets in elkaar. Iedere maand kan je hier zien wat ik de afgelopen weken heb gemaakt. Ik blik vandaag graag terug naar de weken 31 tot en met 35. Ik loop nog steeds heel erg achter, oops, maar nu ik de hele maand december thuis ben, kan ik een heleboel inhalen! Tot nu lukt het aardig! Kijk je even mee?

Week 31

Ik maak mijn eigen afwasmiddel al sinds ik een wasmachine heb, zo’n 4 jaar intussen. Ik kocht een aantal keer Ecover, om flessen te verzamelen (of door luiheid oops). Nu maak ik het gewoon zelf. Ik maak meteen 2 flessen van 1,5l en kom dan weer een aantal maanden toe. Deze keer kocht ik zeepvlokken, zodat ik niet als een gek marseillezeep moest raspen. Zo handig!

Week 32

Een poging tot het bakken van macarons is dramatisch mislukt. Ik vond het zo jammer! Maar heb er toch samen met het vriendje van gesmuld. Al konden het geen macarons genoemd worden, hehe.

Week 33

Ik blijf iedere dag weer op zoek naar Zero Waste alternatieven. Aangezien mijn kaarsen bijna op zijn, was het tijd om hier eens over na te denken. Ik probeerde een olielamp (of is het oliekaars?) te maken en na een aantal pogingen lukte het. Ik probeer ze nog wat fraaier te maken en dan deel ik hier een DIY van!

Week 34

Het is, zoals ieder jaar, weer de goedgemutste breicampagne. Ieder jaar neem ik mezelf voor mutsjes te breien en iedere keer vergeet ik het weer. Deze keer maakte ik zes leuke mutsjes met restjes wol! Volgend jaar ga ik speciale patroontjes proberen. Heb jij hier ook al eens aan deelgenomen?

Week 35

Samen met mijn mama maakte ik gordijntjes voor in de slaapkamer. Aangezien er in onze slaapkamer best veel inkijk is door de grote ramen, wilde ik toch wat privacy. Ik ben zo blij met het resultaat!

Voor zij die mij nog niet volgen, nieuwe DIY’s kan je alvast previewen op mijn instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *