52 DIYs in 2017: April

Dit jaar knutsel ik iedere week iets in elkaar. Iedere maand kan je hier zien wat ik de afgelopen weken heb gemaakt. Ik blik vandaag graag terug naar april.

April stond volledig in het teken van de grote verhuis, waardoor ik dus voornamelijk mijn gerief aan het inpakken was. Hierdoor loop ik ook een dikke twee weken achter met mijn uitdaging. Maar geen getreur, ik ben druk bezig met mijn knutselspullen een definitief plekje te geven in mijn eigen (!!!) knutselkamer. Nieuwe knutsels voor in ons nederige stulpje zullen dus zeker snel volgen! 😉

 

 

 

 

 

 

 

Week 14

Sinds ik mijn lichtbox heb gekocht, ben ik in de weer met het ontwerpen van allerlei nieuwe lay-outs. Deze is het eerste afgewerkte stuk. Ik ben best blij met mijn eerste probeersel! To be continued… 🙂

Week 15

Twee weken voor de echte verhuis ben ik al begonnen met wat inpakken en sorteren. Ik kwam mijn rol contactpapier tegen en besloot snel een DIY in elkaar te steken. Het is niet meteen een geslaagde DIY… Wie goed kijkt, ziet dat het amateuristisch is opgeplakt. Maar ik ben blij dat ik toch iets heb gemaakt die week. Mijn laptop ziet er trouwens nog steeds zo uit, dus mislukt is de DIY nog niet.

Week 16

De laatste week van april was de grote “schilderweek”. Na het werk zaten we nog uren te verven in onze woning. Mijn knutselkamer/girlboss room was helemaal roze geverfd en hoewel ik van roze houd, was het toch wel te druk. Weg ermee! We hebben drie slaapkamers en de badkamer geverfd. Dat mag wel tellen als DIY, vind ik.

Week 17

Samen met mijn mama en zus maakte ik een statement wall in de slaapkamer. Ik zag deze DIY op Pinterest passeren en moest dit maken. Eerst wilde ik een leuk behangpapier in de slaapkamer, maar de vriend weigerde en hield voet bij stuk. Dus werd het dit. Ik ben heel trots op het eindresultaat!

Nu alles stilletjes aan uitgepakt geraakt in ons nieuwe stekje en ik mijn plekje vind ik mijn girlboss room, zal de creativiteit wel snel aangewakkerd worden. Ik voel me hier alvast enorm thuis en ben ook erg gelukkig. Ik merk dat ik super veel energie heb en de ideeën in mijn hoofd beginnen serieus op te borrelen! Mijn vingers kriebelen, ik wil creëren. Wat een fijn gevoel! Hopelijk zal dit zich ontpoppen tot meer bloggen, want ik doe dit toch zo graag! Wat hebben jullie zoal gemaakt in april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *