52 DIYs in 2017: Januari

Dit jaar ga ik 52 DIY’s maken. Iedere week eentje. De eerste maand is voorbij en ik blik graag met jou terug op mijn maaksels.

Week 1

De eerste week van ’t jaar maakte ik leuke magneetjes voor op de koelkast. Ik zag deze DIY eens voorbij komen bij Zoë en wilde dit sinds toen al maken. Ik ben er heel blij mee!

Week 2

De week erna maakte ik het regenboogbrood van Shifra. Ik maakte het niet helemaal hetzelfde, omdat ik geen grote oven ter beschikking heb. Ik dacht even dat het ging mislukken, maar het eindresultaat mocht er best wel zijn.

Week 3

Mijn derde DIY werd een roze lip scrub. Ik heb altijd zo’n droge lippen en vond op internet een lekker recept om je lippen weer zacht te maken. Het bestaat uit suiker, honing, olijfolie en een beetje voedingskleurstof. Het leuke aan deze DIY is dat je erna gewoon je lippen kan aflekken. Mmmmm.

Week 4

Vorige week was ik het grootste deel van de week ziek en lag ik na ’t werk vooral te slapen. Ik vond dit onafgewerkte topje terug en besloot dit nog snel af te werken. Ik maakte dus niets van begin tot einde, maar ik ben alvast blij dat dit topje eindelijk klaar is.

Wil je zien wat ik nog maak? Volg me dan op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *