52 DIYs in 2017

In 2017 wil ik iedere week van het jaar iets in elkaar knutselen. Sinds le boyfriend en ik een huis hebben gekocht (hierover later meer), barst ik van de ideeën voor in ons nieuwe huisje. Ik wil mijn creativiteit dit jaar iedere week uitdagen. Na een jaar hoop ik van knutselen weer een gewoonte te maken. Ga jij de uitdaging ook aan?

In 2015 had ik mezelf voorgenomen om iedere week van dat jaar iets te knutselen. Doordat ik toen nog maar net aan het werk was en ik vaak op zaterdagen moest werken, had ik mijn vrije tijd wat fout ingeschat. Hierdoor heb ik al snel opgegeven. Nu ik wat gewend ben aan mijn werkschema *kuch*, wil ik mij er nog eens aan wagen. Vooral sinds le boyfriend en ik een huisje hebben gekocht en ik veel te veel ideeën heb! Ik wil meer gaan knutselen en er  weer een gewoonte van maken. Het duurt jammer genoeg nog ruim een half jaar vooraleer we in ons nederige stulpje mogen trekken. Om dat blije gevoel ‘IK HEB EEN HUIS GEKOCHT, AAAAAH!’ te behouden, lijkt het me leuk alvast wat voorbereidingen te treffen. Zo blijf ik lekker dromen over ons warme nestje.

Hoe?

Het idee is simpel. Ik knutsel in 2017 iedere week iets, gedurende 52 weken. Dit mag om het even wat zijn. Een tekening, een kussen, een schilderij, een gebakje … Groot of klein, mooi of lelijk, het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat ik creatief bezig ben. Creatief bezig zijn, wakkert je creativiteit nog meer aan en dat is wat ik nu heel hard nodig heb! Op het einde van het jaar zou ik dan 52 leuke knutsels tevoorschijn getoverd moeten hebben.

Doe jij mee?

Wil jij meedoen? Dat mag zeker!  Ga de uitdaging samen met mij aan! Tag je knutsels op social media met #52diysin2017 en geniet van elkaars knutsels! Spread the word! Mijn knutsels ga je kunnen vinden op Instagram. Ik kijk er naar uit jullie creaties te zien!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *