Blogging 3.0

Hier ben ik weer! Na heel wat wikken en wegen, heb ik besloten het bloggen weer op te pakken. Mijn eerste jaar op mijn nieuwe job is voorbij gevlogen en mijn vingers kriebelen weer om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ik denk er al even over na, maar heb nooit het juiste moment gevonden om er echt aan te beginnen. Tot ik besefte dat het juiste moment eigenlijk niet bestaat. Na het lezen van #Girlboss was de knoop doorgehakt, ik begin er NU aan. En zo geschiedde. Ik zocht een leuke website (ik wilde het meteen goed aanpakken!), schreef al een aantal posts, knutselde een blogkalender in elkaar en maakte een planning. Deze keer doe ik het goed.

Welkom op mijn nieuwe frisse blog! Nog steeds La Vie d’Une Rêveuse, nog steeds over yoga, reizen en knutselen in huis. Ken je mij nog niet? Leer mij hier snel kennen!

Sorry sorry sorry, dat de website nog niet tip top in orde is! Ik heb besloten om meteen met bloggen te beginnen en niet uit te stellen. Ik ben dus alvast begonnen met bloggen én terwijl probeer ik mijn website zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ik heb dus nog wat knutselwerk voor de boeg. Maar alvast veel plezier op mijn nieuwe digitale stekje! Ik hoop dat jij hier evenveel plezier hebt met lezen dan ik heb met het schrijven van content!

Stay tuned, er gaat hier heel wat gebeuren!

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *