Instamonth May: USA!

Mei is alweer eventjes voorbij (dat rijmt, hihi), wat jammer zeg. Ik mis Amerika verschrikkelijk hard. Reizen is iets dat ik enorm graag doe. Het gevoel dat je iedere dag kan beginnen zonder echt een idee te hebben wat je dag eigenlijk gaat brengen, ontspanning en enorm veel nieuwe geweldige indrukken. Voor mij mag de rest van mijn leven enkel en alleen uit reizen bestaan, ik vind dat best oké! Ik laat je zien hoe mijn mei er op Instagram uitzag!
Begin mei liet ik, na lang twijfelen, dan toch een ombré in mijn haar zetten. Ik ben echt blij met het resultaat! Nu nog elke dag zo’n perfecte krullen…

Ik heb een abonnement op yoga magazine cadeau gekregen van mijn ouders. Wat een leuk magazine! Hier vertel ik later meer over.

De perfecte quote voor mij. Aardbeitjes in mijn leuke Blogilates drinkfles maken mijn dag goed!

In Leuven was er begin mei De Langste Dag, waarbij alle winkels ’s avonds nog open waren en de winkelstraat een lange braderie werd. In de Parijsstraat hingen er superveel paraplu’s op. Wat fijn!

Ik ga de laatste tijd meer wandelen. Waarom deed ik dat plots niet meer zo vaak? Toen ik een vrije namiddag had, besloot ik het bos in te gaan en een paar foto’s te maken. Ik mis het foto’s trekken! Waarom ben ik daar ook weer mee gestopt? Ahja, ik begon te werken :-)  Het was dus een zeer fijne namiddag. Van me-time gesproken 😀

En toen werd ik 27 en vond ik er maar niets aan. Ik vind dat de jaren steeds sneller en sneller voorbij gaan. Het lijkt alsof iedereen in mijn omgeving volwassen is geworden terwijl ik nog niet helemaal weet of ik dat wel wil worden! Iedereen trouwt, krijgt kindjes, koopt een huis, … Ik… ik ga op reis en trek in mijn eentje foto’s in het bos 😀

De dag na mijn verjaardag vertrok ik op reis! De laatste jaren plan ik altijd een reis rond mijn verjaardag, om die dag een beetje op de achtergrond te doen verdwijnen. Nu, ik vind verjaren nog wel steeds leuk! Alleen wordt het aantal kaarsjes op de taart steeds minder leuk 😀 We begonnen onze reis in LA, wat ons eigenlijk bitter weinig zei. Dus trok ik maar een foto van de palmbomen.

Daarna gingen we wandeltochten maken in de nationale parken. Ik was enorm onder de indruk van Bryce Canyon! Dat was een super leuke tocht, zo door die felle kleuren! Ik kan nog steeds niet geloven dat die kleuren natuurlijk zijn! Het is nog mooier in het echt!

Na een week kamperen en de natuur bewonderen, was het tijd voor Las Vegas. Het lijkt wel Disneyland voor volwassenen! We hebben hier enorm genoten! Vooral dan van ons zachte en grote bed 😉

Een bezoekje aan M&M’s World kon natuurlijk niet ontbreken. Kijk naar die prachtige kleuren! Ik heb dan maar een aantal roze en paarse M&M’s gekocht. Te mooi om te laten liggen! Alleen jammer dat het zo vreselijk duur was.

We verbleven in New York New York. Fantastisch hotel. We hadden zicht op het Vrijheidsbeeld en de achtbaan vanuit onze kamer.

Je bent in Amerika wanneer je amper op de foto kan met je drankje. En dit was maar een medium size! Ik kon maar niet wennen aan al die grote porties.

Tijd voor een ‘yogafoto’ onder een boom: de tree pose! Joshua Trees vond ik echt super mooi!

We sliepen vaak in onze tent. Jammer genoeg was het weer niet altijd even goed. De nachten waren ijskoud (soms wel 4°C) en de ochtenden vaak heel mistig (en nog steeds super koud). Niet altijd even aangenaam, maar het zorgt wel voor mooie plaatjes.

San Francisco is echt een stad waar ik mezelf zie wonen. Al die prachtige huisjes! Ons hotel was ook prachtig, ik wil dat bed!
In Yosemite lag er nog sneeuw in de bergen! Wat fijn om daar door te wandelen! We waren wel onze trail uit het oog verloren door al die sneeuw, maar gelukkig hebben we de weg terug toch gevonden. Wat mis ik de natuur!

Ondertussen probeer ik wat meer te genieten van mijn rustige momenten na het werk. Het is nog even zoeken naar een goed blogschema. Ik wil zoveel doen in mijn vrije tijd! Hoe was jou maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *