Instamonth April: Hello Spring!

Foto

, April stond voor mij helemaal in het teken van de lente. Nu ik bijna iedere zaterdag moet werken, proberen het vriendje en ik op zondag wat tijd samen door te brengen. In april is dit ons best goed gelukt. Het is raar hoe je plots zoveel meer energie krijgt als je een leuke job hebt! Ik heb in april echt genoten van mijn vrije tijd, en dat kan je zien aan hoe actief ik was op Instagram!

Het eerste weekend van april moest ik op de kat van mijn zus letten. Aangezien het mooi weer was, heb ik even met hem in de tuin gespeeld. Wat mis ik een tuin vol mooi bloemen!

Daarna gingen het vriendje en ik naar mini-Europa. We zeggen al jaren dat we er eens naartoe moeten. Het was super leuk om eens toerist te zijn in eigen land.

In het begin van dit jaar heb ik gezegd dat ik graag wat fitter wil worden en 5 km wil kunnen lopen. In april trok ik eindelijk mijn loopschoenen aan en begon ik aan Start To Run.

Niets leuker dan tulpen meebrengen van op de markt.

Niets maakt je zaterdagochtend beter dan de zonsopgang tegemoet rijden. Het was zo prachtig dat ik de hele rit een glimlach op mijn gezicht had.

Zondag genoten het vriendje en ik van een uitgebreid ontbijt met deze hartjeswafels van Ikea. Heerlijk met yoghurt en frambozen.

Ik blader de laatste tijd vaak door al mijn foto’s op mijn computer. Ik ben van plan eens aan al die fotoalbums te beginnen, want ik geniet zo hard van het ophalen van mooie herinneringen. Beide foto’s zijn van drie jaar terug, toen het vriendje en ik een roadtrip deden naar Portugal. We vonden een verlaten strandje waar we een gezellige avond hadden. Bij het terugrijden naar huis gingen we een dagje naar Versailles, waar de tweede foto is getrokken. Ik ben zwaar verliefd geworden op die stad en kan er niet vaak genoeg naartoe.
Zoals ik al eerder heb verteld, gaan we dit jaar voor drie weken op roadtrip door de westkust van Amerika. Ik kijk enorm uit naar San Francisco. Mag ik in dat roze huis wonen alsjeblieft?

Ik deelde een review van het Yoga Feel Good Basisboek. Een leuk boekje voor beginners!

In april deed in natuurlijk ook aan yoga. Zo oefende ik de Easy Plow Pose en de Lying Butterfly. Nu het weer beter wordt, kan ik yoga beoefenen op het terras.
Ik gebruikte mijn macro clip-on lens nog eens en probeerde een foto te maken van Mischa zijn schattige snoetje. Niet zo makkelijk! Hij zag het ding als een speeltje en viel mijn gsm de hele tijd aan.

Op mijn nieuwe job heb ik een extra halve dag vrij in de week, wat ik super leuk vind. Dan probeer ik zoveel mogelijk te relaxen. En als de zon schijnt, doe ik dat op mijn terras!

Tijdens een avondwandeling in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo kwam ik deze hyacinten tegen. Waarom naar het Hallerbos gaan als je ze zo dicht bij huis ook al kan bewonderen?

Lekkere frambozen smullen van op de markt.

Mischa werd in april twee jaar. Ik kan niet geloven dat we hem al bijna zo lang in huis hebben. Ik kan me geen leven meer zonder deze luiert voorstellen. Het is raar hoeveel liefde je voor zo’n diertje kan voelen.
Nog twee weken en ik vertrek naar Amerika! Bereid je alvast voor op heel veel foto’s!

Hoe was jouw april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *