Mei Yoga Pose Challenge: Warrior Pose

Dit jaar probeer ik me iedere maand te verdiepen in één bepaalde yogahouding. Zo probeer ik mijn kennis van de yoga steeds meer uit te breiden en mijn lichaam op een rustige manier kennis te laten maken met nieuwe poses. Deze maand focus ik mij op de Warrior Pose.
Ik heb me al toegespitst op mijn ademhaling, mijn flexibiliteit (februari en april) en mijn angst voor inversies. Door deze houdingen merk ik dat yoga voor mij steeds beter voelt. Toch wil ik naast ontspannen zijn ook sterker worden en kracht uitstralen als ik in een houding ben. De Warrior Pose is perfect voor het oefenen op kracht. Je moet op een ontspannen manier toch krachtig in de houding staan. Ook moet ik de helft van de maand oefenen in Amerika terwijl ik onderweg ben. Ik vind de Warrior Pose heel goed passen in het roadtrip plaatje.

Rolf van Happy With Yoga legt goed uit hoe je de Warrior Pose doet:

Ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan. Vooral met het vooruitzicht dat ik dit in Amerika ga doen! Lekker stoer!

Doe jij mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *