Winter List

De winter is weer in het land. Het belooft de strengste winter in jaren te worden. En dat hoop ik alvast! Niets is meer rustgevend dan verse sneeuw die kraakt onder je voeten, een heus sneeuwballengevecht houden met je lief en daarna binnen lekker opwarmen met warme chocolademelk met marshmallows. Hemels! Aangezien ik heel graag lijstjes maak, is het tijd voor een winters lijstje. Wat wil ik deze winter graag doen?
Hoewel ik niet meteen een favoriete seizoen heb, geniet ik toch wel erg van de winter. Misschien is het de kerstsfeer die overal rondhangt? Of de tijd die lijkt stil te staan wanneer heel het landschap vol verse sneeuw ligt? Of het magische gevoel dat ik krijg wanneer de zon de witte sneeuw doet glinsteren? Of gewoon alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *